Klacht: Niet klantvriendelijk

op 28 februari 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zo’n anderhalve week geleden was ik in de Etos omdat ik bepaalde vitamine pillen zocht, alleen waren deze op en werd mij gezegd maandag (gister) terug te komen. Ik ben vandaag terug geweest en ze lagen nog niet in het schap. Dus ik naar de vrouw toe die ik het eerder gevraagd had, en vroeg of ze die hadden, zij wou toen naar het schap lopen, dus ik vertelde haar dat die daar niet lagen, maar of ze ze misschien achter hadden liggen. De niet zo vriendelijke medewerkster vertelde me toen dat ze daar niet voor ging kijken omdat ze nog wel 15 karren had die ze uit moest pakken.

Gewenste Oplossing:

Ik had het fijn gevonden als mevrouw gewoon even was gaan kijken aangezien ik al een paar keer terug gekomen ben ervoor.

Zeker omdat ze in de aanbieding waren en ik ze toen wou halen, en nu zijn ze dat niet meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xDM