Klacht: niet in kunnen loggen

op 15 juli 2019 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op mijn telefoon een ander facebook aan gemaakt waar ik ook mijn email aan had gekoppeld heb. die ook op mijn oude wish account gebruik nu kan ik dus niet inloggen want weet mijn wachtwoord niet meer. mijn wachtwoord zouden ze via email zenden maar die krijg ik dus niet binnen ook niet via spam. ik kan dus op geen enkele manier inloggen.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik in kan loggen op mijn oude wish account mijn mijn eigen email adres. maar krijg geen mailtje

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dianawitwerts