Klacht: Niet geleverde artikel na x keren te schrijven naar hun toe.

op 11 juni 2021 over Bestecanvas.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind mei heb ik een magische mok besteld.Na een paar dagen kreeg ik daaromtrent een bericht dat hij verzonden is, maar gaf geen track trace code. Dus na aandringen vroeg ik de naam van het transportbedrijf en de tracktrace code. Maar tot hier toe kreeg ik daaromtrent geen antwoord op.dit zaakje stinkt naar mijn idee. Wel flinke reclame maken, maar owe als je wat besteld. Dan doen ze niets wat ze moeten doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik ten eerste die mok aankomt of mijn geld terugkrijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bestecanvas.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bestecanvas.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne1968juni