Klacht: Niet gekregen bestelling

op 13 juli 2016 over Dealdigger in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik denk dat jullie mijn contact hebben gekregen want ik heb hem op 30-06-2016 verstuurd ik verstuur een copy van de bon en jullie kunnen makkelijk zeggen dat jullie het niet hebben ik ben nu ik ben zonder niks nu ik heb geen contact geen geld niks ik ga het anders aanpakken als jullie het niet kunnen naa 1 maand dan doe ik het wel en jullie Moeten niet schrijven dat alles in orde is maar dat is het niet I Petrov

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dealdigger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dealdigger over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dealdigger nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dealdigger in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dealdigger een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dealdigger

Heeft op 31 mei 2017 om 10:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer Petrov,

Wij zijn sinds kort actief op Klacht.nl. Uw klacht is in 2016 gemeld en zeer waarschijnlijk al opgelost. Derhalve zet ik deze klacht op 'opgelost'. Mocht er geen sprake zijn van een opgeloste klacht, dan kunt u de klacht uiteraard nog eens melden zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Met goede groet,
Seval | Dealdigger Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Ivona5