Klacht: Niet frisruikend wasmiddel

op 08 augustus 2017 over mysteryshoppen.nl in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik altijd robijn color en wanneer er ergens een aanbieding is….dus ik heb op dit moment 6 flessen in voorraad. Mooi? Nee, want ze ruiken heel anders en totaal niet zoals robijn color! Nu heb ik een aangebroken ( oude ) fles vergeleken en nu blijkt dat hij niet alleen anders ruikt maar ook de kleur lichter is??Ik baal er ontzettend van ….normaal ruikt mijn hele huis heeeerlijk naar fris gewassen wasgoed!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn 6 flessen in voorraad de juiste geur en kleur zou hebben!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mysteryshoppen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mysteryshoppen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Royal