Klacht: niet doorgaan van de actie Tasty Comedy in Scheveningen

op 21 juli 2016 over actievandedag.nl in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een actie geboekt in Scheveningen met diner en standup comedian. Twee weken voor aanvang werd deze gecancelled met productie gerelateerde redenen. Ik heb deze actie kado gedaan, en moet nu horen dat het niet door gaat. Er werd een alternatieve datum voorgesteld, maar deze was voor ons niet mogelijk.

Gewenste Oplossing:

ik ben enkel tevreden als geboden acties ook daadwerkelijk doorgaan vinden of geleverd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over actievandedag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over actievandedag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Franka v G