Klacht: niet de twix die ik normaal gesproken eet

op 05 december 2012 over Mars in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Sinds dat ik aan het werk ben eet ik elke dag en twix op mijn werk maar wat ik nu voor een twix serie heb is niet wat ik gewend ben(al 18jaar lang).Mijn klacht is dat het koekje niet zo smaakt en samengesteld is als normaal zitten harde stukkjes in de koek van de twix waardoor de twix niet lekker van smaak is en eet daardoor ook niet lekker.Omdat ik er zo veel van eet heb ik nu 3 pakken liggen waar ik niet meer aan begin.Wil eventueel de pakken wel opsturen!
We hebben ze gekocht bij de nederlandse Action waar we ze wel vaker kopen.

Gewenste Oplossing:

schadeloos stellen!

P.S.Hoe kan ik onderstaande vraag NU al beantwoorden. En ook nog een verplichte veld?????????

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Mars in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mars een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mars

Heeft op 29 november 2016 om 16:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Hans westerveld