Klacht: Niet de producten aanwezig die in de reclame zijn

op 30 mei 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de etos in kerkdriel heb ik nu al meerdere malen gehad dat de andrelon in de aanbieding is 1 +1 dat wat ik nodig heb shampoo en cremespeling care en repair en de mousse sterkte 5 er niet meer is op zaterdag ochtend om 10 uur. En als je er dan naar vraagt krijgt het antwoord ja is de laatste dag van de aanbieding! Dus??? Ze hebben nooit genoeg voorraad om gek van te worden! Dan heb je geen inzicht wat je moet bestellen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het wel netjes hebben gevonden als ze met een tegen prestatie waren gekomen. Als het een keer voorkomt dat kan maar hier is het altijd drama. Ik zou het fijn hebben gevonden als ze gezegd hadden je kan de producten volgende week voor dezelfde actie ophalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emy Leerintveld