Klacht: Niet complete goederen

op 04 september 2016 over Alternate in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een behuizing gekocht maar deze kwam zonder schroefjes. Toen heb ik de helpdesk gebeld die zeiden dat ik terug moest komen om te kijken wat jullie eraan konden doen. Toen is besloten om een andere behuizing te nemen. Maar geen compensatie omdat ik vanaf mijn huis in Spijkenisse terug naar Alternate moest komen door een fout van jullie.

Gewenste Oplossing:

Ter compensatie een te goed bon van het verschil van met de nieuwe behuizing ten opzichte van de oude.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alternate

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alternate nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jerryjer009