Klacht: Niet compleet

op 05 september 2018 over Robijn in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Robijn, ik heb 2x Robijn geur gekocht waarvan allebei de keren er geen houten stokjes inzaten. Ik kon het ook niet terugbrengen omdat ik het al een tijdje in huis had voordat ik het ging gebruiken…de winkel deed er ook niets mee. Dus noodgedwongen nog zo’n pakketje moeten kopen..
Gr. Corine

Gewenste Oplossing:

Heb nu ook een niet compleet set in de kast staan. Dat ik niet bij de volgende aankoop eerst moet kijken of het compleet is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Robijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Robijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. Rossenaar