Klacht: Niet bezorgd

op 17 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al twee weken achtereenvolgende geen bijlage bij de zaterdag krant ontvangen, ik vind trouwens ook dat men de klachten verwerking niet makelijker heeft gemaakt door alles digitaal te maken. Misschien makelijker voor de uitgever want na enkele keren te vergeefs proberen vinden mensen het wel een keer goed.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ik der volledige krant op Zaterdag ktijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eddy Schoemaker