Klacht: Niet bestelde producten ontvangen

op 07 september 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb pakketje ontvangen met daarin fatkillers producten met een rekening van maar liefst € 169 die ik niet besteld heb en dus ook niet zal/wil betalen. En dan ook nog met het verzoek om dit bedrag te voldoen binnen een week.

Gewenste Oplossing:

Dat ik dit niet hoef te betalen omdat ik niks besteld heb, wil het pakketje best terug sturen maar dan wel op kosten van fatkillers. Verder wens ik dat er geen producten of reclame naar mij worden gestuurd of dat er op welke manier mijn gegevens ergens voor worden gebruikt .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karla Vinken