Klacht: niet bestelde pillen

op 11 oktober 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op Facebook op de site gekeken van fat killer wel email en adres ingevuld maar ik heb geen opdracht gegeven voor een eventuele bestelling. en toch op 26 09 2016 komt er gewoon een pakketje aan met 3 doosjes fat killer. wil ze terug sturen hoe moet ik dat doen. niet dat ik ze terug stuur en dat ik alsnog elke x rekeningen krijg want ben echt niet van plan om ze te betalen .afz linsay

Gewenste Oplossing:

als dit probleem word opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door linsay