Klacht: Niet besteld

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb inmiddels twee zendingen onbestelde pillen ontvangen. De eerste zending heb ik retour naar Estonia gestuurd. Ik henb voor die zending inmiddels ook een aanmaning binnen. Ik heb contact gezocht met het e mail adres en de zaak uitgelegd. Nu krijg ik weer een zending onbesteld binnen. Ik ga aangifte doen bij de politie

Gewenste Oplossing:

Als ze het terugnemen op een Nederlands adres en stoppen met het ongevraagd opsturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aliaz Cooperation SIA

Bericht van Robin van Klacht.nl

20 uur geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aliaz Cooperation SIA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door K. Westra