Klacht: Niet bereikbaar en slechte service

op 20 september 2016 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta sinds 2006 ingeschreven als single woningzoekende. Nu heb ik 2016 mijn gegevens aangepast als woningzoekende voor een 2 persoonshuishouden en alles ging fout bij de aanvraag. Niet alleen staan alle gegevens op het account van mijn partner, terwijl ik gevraagd had het op mijn naam te doen, maar ook is mijn inschrijftijd van 2006 veranderd in 2012. Dat betekent dat er 6 jaren kwijt zijn.
Ik heb al meer malen heen en weer gemaild over deze problemen, maar ze lossen het gewoon niet op.

Gewenste Oplossing:

Dat er een telefoonnummer komt waar je heen kunt bellen met klachten, en dat er eindelijk een oplossing komt voor de problemen die nu spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Starlord