Klacht: Niet bereikbaar

op 15 mei 2020 over Fonteyn Outdoor Living Mall in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vele emails gestuurd over een artikel wat niet geleverd wordt. 1 x kreeg ik amtwoord dat het produkt alsnog geleverd zou worden wat wederom niet gebeurde. Weer emails gestuurd, geen antwoord. Nu wilde ik vanmorgen weer proberen telefonisch contact op te nemen, krijg ik een bandje dat het nr. niet bereikbaar is. Waardeloos bedrijf, wel betaald, niks geleverd!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn produkt ontvang of mijn geld direkt teruggestort krijg!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fonteyn Outdoor Living Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fonteyn Outdoor Living Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hetty1209