Klacht: niet begrepen

op 19 september 2017 over GVU in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenmiddag ik ben vanmorgen gebeld voor de bevestiging dat het bankstel,volgende week 27 september bezorgd zo worden.ik was niet goed wakker en hebt niet begrepen hoelaat ze kwamen.sorry hier voor dat ik niet goed geluimd was.Zou u mij alstublieft de tijd van/tot zij zouden kunnen komen mij kunnen mailen.Heel hartelijk dank voor uw medewerking.En ik wens iedereen een prettige dag.

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeer tevreden over alles wat betreft hoe ik ontvangen ben.Het verdiend een dikke tien zo als alles verlopen is.Afz ton hansen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVU

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tonhansen45