Klacht: niet begonnen met de studie

op 04 februari 2017 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben niet begonnen met de studie door ziekte en nu is mijn vraag hoe ik het hele pakket terug kan sturen?ik heb het nog niet gebruikt en ik had gehoopt dat ik niet zo snel achteruit was gegaan,dit had ook niemand kunnen voorspellen.ik heb Parkinson en dat is zo snel verergert dat ik de druk niet meer aankan in mijn hoofd

Gewenste Oplossing:

als ik de studie kan annuleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NTI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NTI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NTI

Heeft op 14 augustus 2017 om 10:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste student. Excuses dat wij nooit meer hebben gereageerd. Klacht.nl was helaas aan de aandacht van NTI ontsnapt. Wij hopen dat alles uiteindelijk is opgelost, zo niet dan horen wij dat uiteraard graag zodat we kunnen kijken wat we alsnog voor u kunnen betekenen. Voor nu een fijne dag! ^PV

Alle klachten die gemeld zijn door iwanoevermans