Klacht: Niet afsluiten van een betaalde dossier

op 12 september 2016 over Bazuin en partners in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een incasso gehad ivm een schuld van het zilverenkruis.ik heb in dec 2015 het laatste bedrag voldaan en het dossier is afgesloten.nu is bij het zilverenkruis bekent dat ik betaald heb maar het zilverenkruis heeft nog niets ontvangen van bazuin en partners waardoor het zilveren kruis mij nog niet kan afmelen als wanbetalet bij het Z.I.N waardoor nu mij een lening is geweigerd.
Als ik B en P bel krijg ik een warrig verhaal.blijf nu met een probleemzitten

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord op mijn vraag krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bazuin en partners

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bazuin en partners nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geweldig64