Klacht: niet 1 maand ( zoals ik eerder schreef ) maar 2 JAAR !!!!!

op 25 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
ik ben in een ( voor mij ) korte tijd nu al 4 keer bij de kassa gesommeerd geweest om mijn zakken leeg te maken en mijn tas in te laten zien, omdat ik verdacht werd van winkeldiefstal dit gebeurd steeds door de zelfde persoon en ik vind dit een behoorlijke blamage, alle andere klanten staan te kijken en ik schaam mij kapot. afgelopen dinsdag was het weer “raak” helaas had ik toen ook alcohol genuttigd toen ik mijn boodschappen ging doen….

ik ben kunstenaar, en ik heb een psychische aandoening ( STPS ) ik zie er vaak “anders” uit dan de “massa” zo ook afgelopen dinsdag, ik had bewust 2 verschillende kleuren gympen aangetrokken ( 1 rood en 1 wit ) “ik moet toch zelf weten hoe ik er uit wil zien” en mijn uiterlijk mag toch geen reden tot verdenking van diefstal zijn ?

Gewenste Oplossing:
zoals gezegd stond ik dinsdag bij de kassa en werd ik WEER gesommeerd mijn zakken leeg te maken en mijn tas in te laten zien “anders zou de politie dat komen doen” omdat ik iets gedronken had die dag en omdat dit niet de eerste keer was, en omdat ik een opmerking over mijn schoenen kreeg was ik een beetje opstandig, dus ik zij, “laat de politie er maar bij komen”..

ik heb in heel mijn leven nog nooit iets gestolen, en zeker niet uit een winkel, bovendien brengt mijn “STPS” ( psychische aandoening ) ook een vorm van paranoia met zich mee, dus ik kijk wel dubbel uit dat ik nix fout doe….

mijn uiterlijk mag toch geen aanleiding tot verdenking / beschuldiging van diefstal zijn ? er is dinsdag politie bij gekomen ( omdat ik daar op stond ) fals alarm want ik steel niet / NOOIT, en nog nooit gedaan…

ik ben op zijn minst asociaal behandeld, door de Jumbo ( en door de politie ) ik heb nog nooit iets gestolen, en op al deze verdenkingen ook nog nooit een “normaal” excuus gekregen, wat ik nu heb is een winkelverbod van 2 JAAR !!!! omdat ik onterecht verdacht werd en niet WEER mee wilde werken….

Gewenste Oplossing:

ik vond 1 maand al buiten alle proporties, omdat ik niets gestolen, nog beschadigd of beledigend etc geweest ben...

misschien achteraf in alle hectiek van de situatie dat ik 1 persoon beledigd heb ? wat is een belediging ? ik heb niet gescholden of gedreigd.dat weet ik zeker...

2 jaar winkelontzegging enkel omdat ik de inhoud van mijn zakken niet aan een bepaalde medewerker wilde laten zien, maar wel met liefde en plezier aan de politie, ik had immers niets te verbergen...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dwaalhaas www.stadskunstenaar.nl