Klacht: NIEMAND neemt mijn pakket aan.

op 13 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs kleren besteld bij boohoo.com Deze zagen er totaal niet uit zoals op de foto, vandaag dat ik het pakketje wil retourneren. Volgens boohoo.com hoef je alleen het retourlabel op te plakken en kan je hem vervolgens bij een DHL punt inleveren. De DHL punten weigeren mijn pakket, omdat dit onder buitenlandse post behoord. De DHL klantenservice wijst erop dat dit toch echt wel mogelijk moet zijn, terwijl de DHL punten mij weigeren. Vervolgens weer terug gebeld en nu zegt DHL dat ik boohoo moet contacteren en vragen of ze het pakketje misschien aan huis kunnen ophalen?? Ik heb gemaild naar boohoo maar heb nog geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakketje aangenomen word of opgehaald wordt. En ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klacht121