Klacht: nergens te koop

op 05 april 2013 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al ruim een half jaar op zoek naar AnniRolfi heren tailleslip wit. Bij geen Kruidvat te koop, zie wel vele mogelijkheden op internet om te bestellen online, maar als je doorklikt kom je heel ergens anders terecht.Kruidvat geeft aan dat ze “binnenkort” weer in de winkel liggen, maar helaas, nooit meer gezien.

Gewenste Oplossing:

Als ik de tailleslip online kan bestellen bij AnniRolfi zelf, dan ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. de Vries