Klacht: Neem contact met ons!!!

op 18 maart 2020 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist
Neem contact op met ons. !!!!
Beste Supersaver. Ik kan jullie nu moeilijk bereiken. De telefoonnummer van jullie gaat niet over. Contact formulier nergens te vinden. Over 2 weken ga ik terug naar Nederland vliegen via Qatar. Omdat nu vanwege coronavirus is. Is het voor mij onduidelijk of deze vlucht nog gaan vliegen. Graag vraag ik aan jullie meer informatie te geven over deze vlucht.
Boekingnummer: WCW8F7

Gewenste Oplossing:

Een goede informatie over de
Reistijden van Qatar en omboeken voor snelle vlucht. Anders moet ik 33 uur vliegen (incl wachtijden en overstappen)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nguyenvb