Klacht: Nederlandse energie maatschappij bv

op 06 juni 2017 over EDR Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens edr incasso een schuld van 2000 ( nu met kosten ) uit een woning van 9 jaar geleden Nederlandse energie maatschappij bv!Gaat over mijn zoon die sinds 2009 dakloos is ,mij mij als postadres stond en ik zijn schulden en zaken beheerde,maar dit bedrijf niet tegengekomen!Nu ineens giga dreig brieven krijgt en moet storten naar Deutsche bank!?Op mijn brief van 2 mei geen reactie,mailen krijg ik error!Dus vertrouw het totaal niet
Dossier nr:843851

Gewenste Oplossing:

Deze schuld bestaat niet,nooit gezien!Dus in de scredder!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EDR Incasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EDR Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat EDR Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

EDR Incasso

Heeft op 07 juli 2017 om 10:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Diejenco