Klachten over Nederlandse Bedrijven Documentatie

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Nederlandse Bedrijven Documentatie in de categorie Handelsondernemeing. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van Nederlandse Bedrijven Documentatie in de categorie Handelsondernemeing

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik ontving gisteren een spookfactuur van NBD, een misleidende brief. Er wordt de suggestie gewekt dat dit om een factuur gaat. Echter gaat het om een offerte. De verwoording is dusdanig dat het lijkt dat je verplicht bent te betalen.... Lees meer

Ik kreeg vandaag (19-06-2013) een brief door de bus van NBD (Nederlandse Bedrijven Documentatie) dat ik even 290,40 euro moest overmaken voor het registreren en daarbij behorende naslagwerk bij de K.v.K. Dit is natuurlijk veel geld, na research op het... Lees meer

Ik ben sinds een paar weken ingeschreven bij de KvK, en daarmee nieuw op de ondernemersmarkt. Ik heb een klein atelier, waar ik lessen en workshops aanbied. Ik schrok zeer van de brief van het Nbd, waarin bijna dwingend stond... Lees meer