Klacht: Nazomerbehandeling Beverly Hills Salon Rotterdam/Vakantieveilingen

op 18 januari 2014 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht gestuurd naar de Beverly Hills Salon in Rotterdam omdat ik absoluut niet tevreden was over de haarbehandeling en hoe het personeel met mij omging. Ik kreeg geen enkel antwoord van de salon en dus heb ik Vakantieveilingen gemaild. Ik kreeg vorig jaar een e-mail dat zij mijn mail in behandeling hadden, maar hierna is het stil.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Vakantieveilingen.nl

4 jaren geleden - Beste heer/mevrouw, Vriendelijk dank voor uw bericht. Wij kampen momenteel met een mailachterstand, en ook de veilingredacteurs hebben extra werk waardoor de afhandeling van klachten helaas wat langer op zich laat wachten. Uw klacht ligt momenteel bij de verantwoordelijke veilingredacteur. Deze moet uw klacht bekijken en aangeven wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lara - VakantieVeilingen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door ruisw000