Klacht: Natte voeten

op 21 juni 2016 over Lowa in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had waterdichte schoenen van lowa dus, maar waren niet water dicht, wanneer ik door nat gras liep kreeg ik natte voeten, heb de schoenen terug gestuurd, tot 3 maal toe , kreeg elke keer nieuwe schoenen, dus de service is goed! Maar, ik begrijp na het lezen van een artikel in het nrc, guttatie vocht, dat waterdichtheid in feite niet bestaan kan, anders dan regen, dat vocht dringt namelijk echt door!
Ik ben blij met het artikel in de nrc krant, maar begrijp niet dat een gerenomeert schoenemerk als lowa , schoenen waterdicht kan verkopen terwijl je er kletnatte voeten in krijgt

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden over het feit dat ik elke keer nieuwe schoen kreeg, maar na 3 keer hield ik er mee op met terug sturen , mijn voeten bleven nat worden tenslotte

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lowa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lowa nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ineke waque