Klacht: Nasi speciaal kruiden

op 02 juli 2017 over Honig in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste honig jaren gebruikte ik om nasi te maken de pakjes nasi speciaal kruiden , en die was altijd heerlijk , van de week heb ik het weer geprobeerd en sorry ik heb het hele zooitje maar weg gegooid want het is werkelijk niet meer om te vreten het lijkt wel kots wat er in het pannetje zit bah , me dochter melde het ook al dat ze dit niet meer eet , het is werkelijk te smerig om te dit nog te eten , heb de conimex ook geprobeerd maar dat is de zelfde vieze smurrie !!

Gewenste Oplossing:

dat was voorheen , nu niet meer !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Honig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Honig nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zeebad