Klacht: Nabil van rijschool 3 steps is een oplichter

op 06 juli 2012 over Rijschool 3 Steps in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij verzoek ik iedereen die opgelicht is door Nabil van Rijschool 3 Steps te Amsterdam aangifte te doen bij de politie. Nabil is naast eigenaar van rijschool 3 steps zelf werkzaam bij de overheid/justitie als gevangenisbewaarder dus zou eigenlijk het goede voorbeeld moeten geven in plaats van zelf mensen op te lichten.
Ik hoor graag of er meerdere gedupeerden het met mij eens zijn en aangifte willen gaan doen. Mijn geduld is na 1 jaar op, deze misdaad mag niet lonen!!

U kunt een mailtje sturen naar:

opgelichtdoor3steps@hotmail.com

Gewenste Oplossing:

Geld terug en aangifte bij politie

Alle klachten die gemeld zijn door opgelichtdoor3steps