Klacht: Naam partner correct bij boeking, niet correct op ticket

op 13 februari 2018 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Boekingsbevestiging van supersaver met correcte naam van mijn vrouw. Een dag later ticketbevestiging gekregen. Blijkt de naam door supersaver verkeerd doorgegeven. Dus niet fout van ons. Ik meek dit op maar ze willen ons niet helpen. Zouden de tickets moeten annuleren! Met alke kosten tot gevolg…

Gewenste Oplossing:

Naam ticket cfr boekingsbevestiging en dus paspoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fabian.vergote