Klacht: Na vastlopen spel en opnieuw installeren ben ik mijn level kwijt

op 19 augustus 2016 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Farmville 2: ik was in level 96. Jaren hierover gedaan. Mijn spel loopt vaak vast. Opnieuw opstarten helpt niet, dan blijft het hangen op 2%. Vervolgens verwijder ik het spel en download ik het opnieuw. Als ik het open kom ik eerst in level 1. Vervolgens sluit ik geforceerd af en open het opnieuw. Pas dan kom ik weer in het juiste level. Zo gaat het al maanden. Helaas lukte dit vandaag niet meer. Ik blijf maar in level 1 en kom niet meer bij mijn oude spel, level 96.
Wat kan ik hier aan doen. Ik speel het spel op een IPad.

Gewenste Oplossing:

Geef me aub mijn oude level terug. Zoveel uren met plezier gespeeld en om nu helemaal opnieuw te beginnen dat zie ik niet zitten. Er moet toch ergens iemand bij Zynga zijn, die dit recht kan zetten?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inke in de Wal