Klacht: Na bijna een maand nog steeds geen geld terug ontvangen

op 25 mei 2021 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na bijna een maand nog steeds geen geld terug ontvangen. Op 28 april een bestelling gedaan maar nooit een bevestiging gehad. Er is wel 59,99 euro van mijn bankrekening afgeschreven. Ik wordt zeer slecht geholpen. Ik wordt steeds van het kastje naar de muur gestuurd en er wordt steeds gezegd dat ik moet wachten op mijn geld. Het is nu 25 mei en nog steeds niks gehoord. Er wordt ook niet meer gereageerd op mijn mails. Ik vind dit schandalig.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug ontvang!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annemijn van Son