Klacht: na 8 jaar al aan vervanging toe?

op 25 september 2016 over agpo ferroli in de categorie CV Ketels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij eco-stand had ik geen warm water meer. Bij comfort stand soms. De onderhoudsmonteur van Feenstra heeft geconstateerd dat of de printplaat van de ventilator stuk is of de printplaat van de verwamer stuk is. Echter sinds 2 weken heb ik helemaal geen warm water meer en de ketel geeft geen kik meer. Is helemaal dood.

Gewenste Oplossing:

Ik vind een leeftijd van 8 jaar voor een ketel veel te kort. Ik hoor graag wat de reden is van deze storing/uitval.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over agpo ferroli

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over agpo ferroli nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnneliesAssendelft