Klacht: Na 30 dagen nog mijn geld niet terug

op 19 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ticketloket.com omschrijving, ZEER SLECHT BEDRIJF. Ik had kaarten besteld voor Marco Borsato, kreeg een week voor het concert een mail binnen dat de kaarten niet geleverd konden worden, en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Na 30 dagen heb ik nog steeds mijn geld niet terug en ik ben nu wel echt heel erg boos. Die mensen moeten eens een telefoon aanschaffen of eens normaal hun werk verrichten, want anders zullen ze waarschijnlijk snel failliet zijn

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 16:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door romykilsdonk22