Klacht: Na 3 maanden nog altijd niet de beloofde teruggave ontvangen

op 26 juni 2016 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Einde maart zouden we vliegen naar Rio maar gezien de aanslag op de luchthaven in Zaventem werden de vluchten verlaat waardoor we niet konden vertrekken. Op 13 april kregen we de melding van Supersaver dat de vlucht ging terugbetaald worden binnen 2 tot 4 weken.
Op 1 juni kreeg ik antwoord op mijn herinnering van 23 mei met de melding dat ze nog steeds wachten op de refund van Iberia. Ondertussen nog altijd geen teruggave en geen nieuws. Contact opnemen met Iberisch helpt niet want die verwijzen me steeds naar het reisbureau (Supersaver dus).

Gewenste Oplossing:

Als ik eindelijk de beloofde teruggave heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pclim