Klacht: Na 3 maanden niet terugbetaald

Johan18041980 op 05 januari 2020 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7-10 heb ik bestelling 10206068392786 geplaatst en op 12-10 heeft Zalando van mij een deel daarvan retour gehad t.w.v. 104,96€. Een deel daarvan is van twee shirts die ik nooit ontvangen heb. Nu heb ik hierover al veelvuldig mailcontact gehad met Zalando, maar krijg telkens te horen dat ze het (weer) doorgegeven hebben aan de juiste afdeling en dat ik nog mo eet afwachten. Enig uitsluitsel over wat er mis gaat of wanneer en hoe dit opgelost gaat worden krijg ik niet. Een aantal andere retouren van voor en na die tijd zijn al lang (snel) afgehandeld en ze hebben bevestigd dat ik bovenstaand bedrag dien te ontvangen, dus ik zie geen reden waarom dit zo lang moet duren.

Gewenste Oplossing:

Als het geld is gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan18041980