Klachten over Multi Media PC

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Multi Media PC in de categorie Internetshops - Elektronica. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van Multi Media PC in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld
4.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Mijn videokaart Geforce 8600GT 256/DDR2 is ter ziele van de (Akoya MD8833)Om een vraag hier over moet een aangemaakt worden dit lukt echter niet (hangt op juist ingevulde geb.. datum)Vraag zou zijn : is er een vervangende kaart te verkrijgen... Lees meer

Ik krijg geen pakket gekregen omdat ik al in sinds augustus al bestellen voor BluCinema 3D 300 Touch Pro Zilver en BluCinema Eco Home Server RAID5 en betaald dus Ik verwacht al meer 6 maanden gewacht dus begrijp ik niet... Lees meer