Klacht: Moest nog 2zegels voor max verstappen raceauto zijn zegels op krijg je bewijs op de bon van zegels tegoed en dan krijg te horen auto zijn er niet meer maak je kans op een pet van max maar je krijgt niks!

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb voor niks lopen sparen voor de zegels, Omdat ze ineens geen zegels meer hebben, top djw jumbo nu ben ik te laat, koop je extra boodschappen om zo snel mogeluk de zegels te krijgen voor jan met de pet! moest er nog 2 kreeg ze gelukkig van iemand, maar was te laat geen race auto.s meer, kreeg ik code bij winkel vul hem in online krijg je te horen( u heeft niks gewonnen) schandalig vindt ik het. Ik hoop toch een pet van max te krijgen alsnog.arjan schulting.

Gewenste Oplossing:

Dat dit netjes wordt afgehandeldt en dat ik een pet van max verstappen krijg. Wel zo netjes lijkt me

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willems34