Klacht: Mobiel valt spontaan uit

op 24 januari 2014 over Gsmeasy.nl in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Oktober 2013 een mobiele telefoon aangeschaft. Na 6 weken viel de telefoon spontaan uit. Retour gezonden -> nieuwe accu. Na 2 weken zelfde klacht -> nieuwe software geplaatst. Nu is weer hetzelfde aan de hand. Moet wederom de telefoon opsturen terwijl GSM had gezegd dat ik bij de 3e keer een nieuwe telefoon zou krijgen. Ik ben elke keer 2 weken mijn telefoon kwijt terwijl ik wel het abonnement moet doorbetalen. Als ik vraag waar deze conditie staat (na 3e keer nieuwe telefoon) krijg ik een vaag antwoord. Ben er helemaal klaar mee. Deze firma moet op de zwarte lijst!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuwe telefoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gsmeasy.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gsmeasy.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bouzidi