Klacht: m’n internet wilt het niet doen.

op 22 januari 2014 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

m’n internet wilt het niet doen. ik heb een gratis kaartje gekregen met gratis internet erop en m’n nummer zou behouden worden naar 2 dagen maar dat is pas naar 1 week gegaan. en nu wilt mijn internet het niet doen. ik heb ook van mensen gehoord dat jullie oplichters zijn! dat ze rekeningen thuis krijgen dat ze moeten betalen. hopelijk kunnen jullie me snel helpen.

Gewenste Oplossing:

als ik weer internet krijg. En dat de mensen ongelijk hebben dat jullie geen oplichters zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door msaid