Klacht: m&m’s crispy nare smaak

op 21 mei 2014 over Mars in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee dagen geleden heb ik een zak m&m’s crispy gehaald van 225 gram in de kiosk op station Tilburg. Eenmaal de zak opengedaan te hebben kwam ik erachter dat in meer dan de helft van de m&m’s geen crispy zat en er een nare smaak aan de m&m’s zat. Ik zat inmiddels al in de trein en heb me er dus niet meer over uit kunnen laten bij de desbetreffende kiosk. Ik heb daarom besloten om persoonlijk contact met jullie op te nemen en ik wil graag vriendelijk verzoeken om een nieuwe zak m&m’s om een nieuwe zak m&m’s op te sturen. Ik hoop dat jullie mijn klacht serieus nemen en ik hoop ook zo snel mogelijk bericht terug te ontvangen.

M.v.g.

Guus van de Ven

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuwe zak m&m's crispy ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mars

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mars over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Mars in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mars een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mars

Heeft op 30 november 2016 om 13:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door guusvandeven