Klachten over mkd de kleine prins

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over mkd de kleine prins en kunt u zien welke klachten mkd de kleine prins reeds opgelost... Lees meer >

Statistieken van mkd de kleine prins in de categorie Kinderopvang

0 klachten gemeld

Tijdslijn

post

Klacht van op 14 mei 2012 over mkd de kleine prins in de categorie Kinderopvang

Goedenmorgen. op het mkd de kleineprins krijgen we steeds post wat niet voor ons is Ik heb het al een paar keer weer terug gestuurt maar ik krijg toch weer post voor een ander bedrijf. Wat ik gewoon niet begrijp we hebben naambordtje we... Lees meer

post

Klacht van op 14 mei 2012 over mkd de kleine prins in de categorie Kinderopvang

Goedenmorgen. op het mkd de kleineprins krijgen we steeds post wat niet voor ons is Ik heb het al een paar keer weer terug gestuurt maar ik krijg toch weer post voor een ander bedrijf. Wat ik gewoon niet begrijp we hebben naambordtje we... Lees meer