Klacht: misleiding energie contract

op 19 september 2017 over inhoofdzaak in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook bij mij is iemand van Inhoofdzaak langs geweest. Wij zijn er ook ingetrapt. Het was een heel mooi verhaal, we zouden ruim 300 euro per jaar besparen. Eigenlijk twijfelden we enorm. Toen het contract werd geleverd, was het termijn al verstreken om er vanaf te zien. Het eerste voorschotfactuur was hoger, dan bij de Nuon. Ik heb daar Inhoofdzaak voor gebeld, mij is toen verteld, dat dat logisch was, ik zou dat bij de jaarafrekening weer terug krijgen. Ik wilde van het contract af, maar zag dat we daar 5 jaar aan vast zitten. De boete was te hoog, dus we hebben het maar laten gaan.

Gewenste Oplossing:

We willen graag weer terug naar onze vorige energieleverancier, zonder de opgelegde boete.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over inhoofdzaak

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over inhoofdzaak nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door G.Kw.