Klacht: Misleidende reclame

Cath1965 op 28 maart 2018 over OAD reizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij waren van plan via de oad pendeldienst vanaf enschede naar Schiphol te gaan. Bij het boeken voor 7 personen bleef er al die tijd mooi 10 euro pp staan. Daarbij 4.50 aan extra kosten. Tot we bij het afrekenen kwamen en er 9 euro per persoon bij kwam voor de opstapplaats. Ik vind dit echt de reinste misleidende reclame

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon voor 10 euro pp kan pendelen .zoals er mee wordt aangeboden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OAD reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OAD reizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door