Klacht: misleidende foto voor aankoop

op 27 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een interphone bluetoothe gekocht model V6-1200. Op de afbeelding stond 2 intercoms. Na nog eens extra te moeten betalen van 24 euro invoerrechten kreeg ik dit toe en blijkbaar is het maar 1 intercom.Op afbeelding staat duidelijk 2 intercoms. Dit is misleidend

Gewenste Oplossing:

Ik wil er nog een bij voor dezelfde prijs, dit zonder extra kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronny Scheers