Klacht: misleidende advertentie

op 28 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben het niet eens met de misleidende advertentie over de racewagen van max kwam vandaag weer ib de jumbo en kreeg te horen dat alleen deze week nog de actie geldt voor de spaaarzegels voor de auto als alleenstaande heb ik al mijn boodschappen steeds bij jullie gedaan en zit nu 0p 13 zegels had uitgerekend dat als het tor 10 okt zou lopen ik het zou halen ook heb ik drie keer zegels misgelopen omdat ik respectievelijk 8,22,51 cent tekort kwam voor een extra zegel dat is toch een kwestie van niet klant gericht zijn in uw bedrijf

Gewenste Oplossing:

weet niet hoe ik verder die auto voor mijn mijn kleinkind kan bemachtigen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door andre puts