Klacht: Misleidend telefoontje

op 18 februari 2018 over VakantieGarant in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een telefoontje van Vakantiegarant in de stellige overtuiging dat ik nergens aan vast zat en dat ik nog informatie zou krijgen over het aanbod. Dit heb ik nooit gekregen. Nu een faktuur van 350 euro ontvangen te betalen binnen 14 dagen. Dat ga ik natuurlijk niet doen. Dit soort praktijken kan toch zo maar niet. Pure oplichterij.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ik niet hoef te betalen en Vakantiegarant moet stoppen met deze praktijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over VakantieGarant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iiyama