Klacht: Misleidend telefoontje

op 23 september 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend gebeld door dame van de Bedrijvengids. Dame vroeg 2 keer mijn naam. Vervolgens een verhaal over een vermelding die wij zouden hebben in de bedrijvengids (van 150 euro) en of dat we deze nog wilden verlengen of uitbreiden. Met de vraag of dat klopte. Ja maar… kon ik net nog zeggen en toen werd ik onderbroken met dat gaan we dan regelen en ging de hoorn er op. Ik kreeg de kans niet om mijn zin af te maken en te laten weten dat ik helemaal geen vermelding hoef. Heb overigens nog nooit 150 euro betaald voor een vermelding.

Gewenste Oplossing:

Geen misleidende telefoontjes meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adri@vanboerdonk.nl