Klacht: Minderjarige zoon

coolman... op 27 april 2020 over SlaJeSlag in de categorie Websites - Korting, voordeeltjes en aanbiedingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn minderjarige zoon heeft op twee dingen geboden op SlaJeSlag.nl. Hij is 15 jaar oud en nu krijgt hij in zijn e-mail een berichtje dat het naar een incassobureau gaat. In het begin was ik niks maar hij had de gevolgen niet overzien. Is het mogelijk om dit terug te draaien? Ook raakte hij erg in paniek en heeft hij de inloggegevens veranderd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit teruggedraaid kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SlaJeSlag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SlaJeSlag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door coolman...