Klacht: Mijn trouwe pompje werkt niet meer

Tom Maatjes op 22 september 2021 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al vele jaren nivea men sensitieve after shave balsem en natuurlijk na volle tevredenheid. Het probleem mijn pompje past hier niet meer op. Nu heb ik Parkinson, waardoor het scheef houden voor mij een probleem is en met het pompje was het te doen. De vraag kunt u mij helpen, ik heb net weer 2 flesjes gekocht en die zou ik graag opmaken.
Met vriendelijke groet
Tom Maatjes

Gewenste Oplossing:

Heel graag een nieuw passend pompje. Vele jaren terug, ook na verandering, heeft u mij een passend pompje geleverd. Daar hoop ik nu ook op, mijn twee flesjes wil ik graag opmaken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tom Maatjes